برگزاری وبینار آشنایی با متدهای نوین طراحی پارچه و لباس

۱۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۷ کد : ۳۱۹۸ اخبار و رویدادها
طراحی با لیزر، پرینت های سه بعدی و کاربرد آنها در دنیای مد و لباس، لباسهای ضد صدا و طراحی لباسهای نامرئی از جمله مطالبی بود که در این وبینار به آن پرداخته شد

وبینار" آشنایی با متدهای نوین طراحی پارچه و لباس " روز دوشنبه 17 خرداد1400 به همت گروه طراحی  پارچه و لباس و پشتیبانی واحد فناوی و اطلاعات دانشکده، با حضور آقای دکتر سالار ظهوری به عنوان سخنران و بیش از  200 نفر از دانشجویان و اساتید برگزار گردید.
به گزارش واحد پژوهش و فناوری دانشکده، در ابتدا خانم دکترالهی ضمن خیر مقدم به آقای دکتر سالار ظهوری و دانشجویان، از اتحادیه طراحی پارچه و لباس و دوخت و همچنین انجمن علمی دانشکده شریعتی و معاونت پژوهشی دانشکده، تشکر و قدردانی نمود و در ادامه به معرفی رزومه کوتاهی از دکتر ظهوری پرداخت و بیان داشت: وی دارای مدرک پسا دکترا درحوزه طراحی و پوشاک و لباس وهمچنین دارای مدرک دکترا دررشته شیمی نساجی و علوم الیاف بوده و مولف مقالات علمی بسیار وچندین کتاب می باشند.
 سپس آقای دکتر ظهوری به  شرح مفصلی راجع به طراحی با لیزر و انواع آنها پرداخت و درباره پرینترهای سه بعدی و کاربرد آنها در دنیای مد و لباس و ارائه چشم اندازی از استفاده آنها در آینده، توضیحات جامعی ایراد نمود.
وی همچنین در خصوص طراحی لباس بر روی بدن، لباسهای ضد صدا، طراحی لباس با صوت، پارچه های فتوکرومیک و پارچه های ترموکرومیک، لباسهای خوشبو و معطر، سایکلودکسترین ها، لباسهای خود تمیزشونده و طراحی لباسهای نامرئی، مطالبی را بیان داشت.

در پایان این وبیناردکترظهوری به تمامی سوالات مطرح شده توسط حاضرین پاسخ داد.

کلید واژه ها: برگزاری وبینار آشنایی با متدهای نوین طراحی پارچه و لباس