مدیر کل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور

۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۵:۴۳ کد : ۳۱۸۴ اخبار و رویدادها
از تشکیل کمپین توجه ویژه به آموزش عالی مهارتی در برنامه های دولت آینده خبر داد

به گزارش اداره کل روابط عمومی، حسین سلمانی به فرصت مناسب تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری به منظور آگاهی جامعه، مدیران سیاسی و اقتصادی کشور به اهمیت استراتژیک آموزش عالی مهارتی در برنامه های توسعه کشور در حل معضل اشتغال و هدایت نسل جوان به سمت آموزش های عالی اشتغال محور با رویکرد حرفه گرایی در آموزش اشاره کرد و از تشکیل کمپین تقاضا از رئیس جمهور و دولت آینده در جهت توجه به جایگاه آموزش عالی مهارتی، به ویژه دانشگاه فنی و حرفه ای با بیش از 181 دانشکده در سراسر کشور خبر داد.

عضو هیئت علمی دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: امروز بخش اعظمی از امنیت کشور مدیون مجاهدت فارغ التحصیلان این دانشگاه، نظیر شهیدوالامقام سردار تهرانی مقدم، بنیانگذار صنعت موشکی ایران است که از دانش آموختگان و افتخارات دانشگاه فنی و حرفه ای می باشد.
وی با اشاره به اینکه در برنامه ششم توسعه توجه مناسبی به توسعه آموزش عالی مهارتی گردیده بود و بالطبع وزارت علوم نیز در حوزه توسعه و پیشرفت این دانشگاه کمک های شایانی نموده است ابراز امیدواری کرد که با آگاهی جامعه روند حمایت از آموزش عالی مهارتی در سال های آتی شتاب بیشتری بگیرد.

جهت ملاحظه و مشارکت در این کمپین به آدرس ذیل مراجعه فرمایید.

کلید واژه ها: تشکیل کمپین توجه ویژه به آموزش عالی مهارتی در برنامه های دولت آینده