برگزاری آیین افتتاح نسل جدید آشپزخانه های ‌دانشگاهی مجهز به فناوری های نوین سیستم بخار مرکزی و پخت ترکیبی

۱۰ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۵ کد : ۳۱۷۱ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۹۵۰
دکتر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویان: این اقدام ضمن صرفه جویی در هزینه ها و کاهش عوارض تغذیه ای، باعث می شود دانشگاه ها به سمت بهداشت و سلامت محوری در امر غذای دانشجویی، حرکت کنند.

آیین افتتاح نسل جدید آشپزخانه های ‌دانشگاهی مجهز به فناوری های نوین سیستم بخار مرکزی پخت ترکیبی، امروز دوشنبه 10 خرداد1400 در 9 استان با حضور دکتر صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای و معاونان  دانشگاه، دکتر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم و معاونت صندوق و مهندس رحیمی رییس صندوق رفاه دانشجویی وزارت بهداشت و درمان و هیات همراه در محل دانشکده دکتر شریعتی و همچنین حضور مجازی روسای مراکز استانی، معاونین و مسئولین، برگزار گردید.
در این مراسم دکتر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری،بیان داشت : کاری که در حال حاضر جهت ارتقاء رفاه دانشجویان در حال انجام است آثار مفیدی را در پی دارد که باعث می شود ضمن صرفه جویی در هزینه ها و کاهش عوارض تغذیه ای، دانشگاه ها به سمت بهداشت و سلامت محوری در امر غذای دانشجویی، حرکت کنند.
وی در ادامه افزود: دانشگاه فنی و حرفه ای از یک محرومیتی در حوزه‌های زیرساختی به طور عام و در حوزه دانشجویی به طور خاص برخوردار است، ولی خوشبختانه با نگاه توسعه ای ریاست دانشگاه و همکارانشان، خیز خوبی برای برطرف کردن این محدودیت ها برداشته شده است که امیدواریم با نگاه عدالت محور ادامه پیدا کند البته از این جهت، وظیفه ی ما در برابر این دانشگاه سنگین تر می شود چرا که توسعه و پیشرفت دانشگاه فنی و حرفه ای با رسالتی که دارد، حلقه ی مفقوده علم و عمل را می تواند پر کند و مهارت های لازم را در کنار آموزش، به دانشجویان ارائه دهد. 
دکتر مطیعی تصریح کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای در نوع خود یک وزارتخانه با پراکندگی جغرافیای است که کار مدیریت را بسیار سخت می کند اما با جدیت و پیگیری دوستان امیدواریم بر این محرومیت تاریخی غلبه شود و دانشگاه هم از لحاظ رفاهی و هم آموزشی بتواند سرآمد باشد.
رئیس صندوق رفاه دانشجویی، خاطر نشان کرد: یکی از مسائلی که نگرانش هستیم بازگشایی دانشگاهها در ایام پسا کرونا میباشد که با مشکلاتی در هزینه ها، مواجه می شویم،  البته از یک جهت خوشحالیم چرا که دانشگاه بدون دانشجو نوعی فضای رکود را  ایجاد می کرد و امید آن را داریم با همت وزارت بهداشت و مجموعه ی دستگاه های ذیربط، دانشجویان به این فضاها بازگردند. البته ما در سال ۱۴۰۰ برنامه و طرح‌های ارتقاء را پیش رو داریم و همچنان حمایت خود را در مسیر توسعه ی زیرساخت های دانشگاه، ادامه خواهیم داد.
همچنین دکتر صالحی عمران در این مراسم ضمن تشکر و قدردانی از تلاشهای دست اندرکاران طرح های ارتقاء مراکز دانشگاه، اظهار داشت: خدا را شاکریم که با کمک و همراهی ستاد، استان ها و نهادهای امور دانشجویی و صندوق رفاه توانستیم سیستم نسل جدید آشپزخانه های دانشگاهی مجهز به فناوری های نوین در۱۰ استان راه اندازی و افتتاح نماییم. این سیستم جدید آثار و منافع زیادی هم از لحاظ مصرف انرژی و هم مدیریت سبز و سیستم بهداشتی در پی دارد که حتی می تواند الگویی برای سایر دانشگاه ها باشد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای تاکید کرد: دانشگاه در تمامی ابعاد برنامه های تحولی خود را داشته است و اساس کار ما ارائه خدمات آموزشی و غیر آموزشی مناسب و شایسته به دانشجویان می باشد و امروز هم افتتاح ارتقاء آشپزخانه‌های این مراکز یکی از برنامه های تحولی دانشگاه بوده است. این سیستم جدید آثار و منافع زیادی هم از لحاظ مصرف انرژی و هم مدیریت سبز و سیستم بهداشتی در پی دارد که حتی می تواند الگویی مطلوب جهت ارتقاء و بهره وری برای سایر دانشگاه ها باشد.
اقای مهندس رحیمی رئیس صندوق رفاه وزارت بهداشت و درمان در بیانات خود ضمن ابراز خرسندی از این اقدام کرونا را علیرغم محدودیت ها و پیامدهای منفی که به همراه داشت، فرصتی دانست تا خلاقیت ها و توانمندی های نهفته شکوفا شود. این اتفاق خوب امروز که در دانشگاه فنی و حرفه ای رخ داد و ما شاهد عملیاتی شدن آن بودیم ( در بعد تغذیه ی سالم) علاوه بر خلاقیت مطلوب، به نوعی سبک زندگی سالم هم به شمار می رود.
" شما دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه ای به خوبی از عهده ی این تغییر مطلوب و اشاعه  ی آن برآمده اید و کارهای سخت تری بخاطر پراکندگی جغرافیایی  در پیش دارید که یقینا با این همتی در شما وجود دارد به خوبی انجام خواهید داد. "
گفتنی است ارائه ی گزارشی از بهسازی، تجهیز و ارتقای آشپزخانه ها و مزیت های آن در تعدادی از مراکز توسط دکتر مهدی معاون دانشجویی فرهنگی  دانشگاه فنی و حرفه ای و دکتر رباط جزی مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه و همچنین افتتاح بر خط آشپزخانه های استان های خراسان رضوی، اصفهان، کرمان، اذربایجان غربی، یزد، هرمزگان، خوزستان و دانشکده شریعتی، از میان برنامه های این مراسم بود.

برای مشاهده فیلم کامل مراسم اینجا را کلیک نمایید.

کلید واژه ها: آیین افتتاح نسل جدید آشپزخانه های ‌دانشگاهی مجهز به فناوری های نوین سیستم بخار مرکزی آشپزخانه صنعتی سبز سیستم پخار پز پخت ترکیبی


نظر شما :