برگزاری اولین جلسه هماهنگی مسابقات ملی مهارت

۰۵ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۰ کد : ۳۱۶۳ اخبار و رویدادها
در این جلسه به فراهم سازی امکان بروز استعدادها در حوزه های مختلف و نکات مثبت حضور دانشجویان در این مسابقات تاکید شد

جلسه ای با حضور معاونت پژوهش و فناوری دانشکده ، مسئول واحد ارزیابی عملکرد و همکاران گروه های مختلف دانشکده با رعایت پروتکل های بهداشتی روز سه شنبه  4/3/1400 در سالن جلسات  به صورت حضوری-مجازی برگزار گردید .
درابتدای جلسه خانم دکتر روایی معاون پژوهشی دانشکده ضمن اشاره به پتانسیل بالای دانشجویان و اساتید دانشکده ، به ضرورت فراهم سازی امکان بروز استعدادها در حوزه های مختلف پرداخت و نکات مثبت حضور دانشجویان در چنین مسابقاتی را برشمرد.
وی در ادامه ی جلسه، بندهای دستورالعمل ارسالی را خدمت اعضاء جلسه تشریح و به اهمیت تسریع در شناسایی دانشجویان مستعد، بالا بردن آگاهی و آمادگی آنان و تکمیل پرونده جهت ارسال به سازمان مرکزی اشاره نمود.
لزوم بررسی دقیق مدارک و مستندات داوطلبین و منتخبین و رعایت شرط سنی ذکر شده در دستورالعمل از جمله موارد مطرح شده در جلسه بود.
سپس مسئولین گروه ها سوالات خود را مطرح نموده و سرکار خانم حجازی مسئول واحد ارزیابی عملکرد به سوالات پاسخ دادند .
درنهایت مقرر شد برای تعامل بیشتر بین اعضا، گروهی دریکی از شبکه های مجازی تشکیل گردد  و مدارک و رزومه اساتید داور و دانشجویان به صورت کامل تا شنبه ۸/۰۳/۱۴۰۰ برای خانم حجازی جهت اقدامات بعدی ارسال گردد .

کلید واژه ها: برگزاری اولین جلسه هماهنگی مسابقات ملی مهارت