موفقیت دو دانشجوی دانشکده شریعتی در جشنواره ملی فرهنگی هنری جهاد سپید

۰۱ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۳ کد : ۳۱۴۰ اخبار و رویدادها
دانشجویان دانشکده شریعتی رتبه دوم تصویرسازی و سوم عکاسی این جشنواره سراسری را از آن خود نمودند

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی در آیین اختتامیه  جشنواره ملی فرهنگی هنری جهاد سپید که به میزبانی دانشکده فنی و حرفه ای گلستان برگزار شد، دو تن از دانشجویان دانشکده شریعتی خانم ها آیدا رمضانی و فاطمه پاریاب توانستند از بین 1300 اثر راه یافته به این جشنواره ملی ، موفقیت چشمگیری را از آن خود نمایند.

گفتنی است دانشجو فاطمه پاریاب موفق به کسب رتبه دوم رشته تصویر سازی و دانشجو آیدا رمضانی موفق به کسب رتبه سوم رشته عکاسی شد.

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده شریعتی ضمن تشکر از دست اندرکاران و تمامی شرکت کنندگان، این موفقیت را به این دانشجویان عزیز تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان آرزوی سربلندی و سلامتی را خواهانیم.

کلید واژه ها: موفقیت دو دانشجوی دانشکده شریعتی در جشنواره ملی فرهنگی هنری جهاد سپید