پیام تبریک معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده به مناسبت هفته خوابگاه ها

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۷ کد : ۳۱۳۴ اخبار و رویدادها

خوابگاه دانشجویی در خانواده بزرگ دانشگاه باید محیطی امن وبا نشاط جهت پویایی و ارتقاء معنوی دانشجویان باشد.
با توجه به این اصل مهم، همه  تلاش ما وهمکارانمان در حوزه ی ریاست محترم دانشکده ومعاونت دانشجویی در راستای ایجاد فضایی برای آرامش روان و پیشرفت علمی و معنوی دانشجویان گرامی می باشد.
امیدواریم به یاری خداوند متعال در کنار دانشجویان، روز به روز ارتقاء کیفی خوابگاهها افزایش یافته و شاهد پیشرفت روز افزون فرزندان این مرز و بوم باشیم.
به امید از بین رفتن این ویروس منحوس و دیدار دوباره عزیزانمان، ازخدای مهربان سلامتی دانشجویانمان و خانواده های محترمشان را خواستاریم.

با آرزوی توفیق الهی
                                                           خدیجه عسگری معاون دانشجویی -فرهنگی

کلید واژه ها: پیام تبریک معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده به مناسبت هفته خوابگاه ها