برگزاری سومین جلسه شورای پژوهشی دانشکده شریعتی به صورت مجازی

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۰:۴۹ کد : ۳۰۹۲ اخبار و رویدادها
در این نشست بر توجه به کیفیت موضوعات مقالات و کاربردی بودن آن ها تاکید گردید

سومین جلسه شورای پژوهشی سال ۱۴۰۰ در روز سه شنبه مورخ ۲۱ اردیبهشت ماه با حضور خانم مهندس گرد رییس دانشکده، خانم دکتر روایی معاون پژوهش و فناوری و اعضای شورای پژوهشی دانشکده با موضوع بررسی مقالات ISI و علمی پژوهشی اعضای هیات علمی و مدرسان رسمی و حق التدریس به صورت مجازی برگزار گردید.
در ابتدای جلسه، مستندات جمع آوری شده مقالات توسط معاونت پژوهشی ارایه گردید و مقالات قابل پذیرش جهت ثبت در سامانه دانشگاه فنی و حرفه ای توسط اعضای حاضر در جلسه مشخص شد.
در ادامه خانم مهندس گرد ضمن تشکر از دانشگاه فنی و حرفه ای که اختیار تایید و بررسی مقالات را به عهده دانشکده ها گذاشته اند، تاکید بر توجه به کیفیت موضوعات مقالات و کاربردی بودن آن ها داشتند.
از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بررسی درخواست ارسال کتاب درحوزه پوشاک اقوام جهت چاپ توسط دانشگاه فنی و حرفه ای بود که پس از استماع نقطه نظرات اعضای شورا، تصمیمات مقتضی در این خصوص اتخاذ گردید.

کلید واژه ها: برگزاری سومین جلسه شورای پژوهشی دانشکده شریعتی به صورت مجازی