۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۸ کد : ۳۰۸۱ اخبار و رویدادها
استاد محمد خانی: پیکتورئالیسم، تفکر و ایده است و سبک محسوب نمی شود. درواقع هر هنرمند با تفکرات خود، تصویری مورد نظر خلق می کند و به نمایش می گذارد.

پنجمین و آخرین نشست آنلاین از وبینارهای مربوط به هفته گرافیک با موضوع " پیکتورئالیسم و عکاسی صریح " امروز دوشنبه 13 اردیبهشت ماه 1400 با حضور استاد داریوش محمدخانی در محل اتاق شورای دانشکده شریعتی برگزار شد.

در این وبینار استاد محمد خانی با نمایش اثرات هنری مختلف به ارائه ی تصویرگرایی در عکاسی، نمونه های کپی برداری از عکس و بازگشت به پیکتورئالیسم،  پرداخت وسپس تجربیات کاری خود را با  نمایش مجموعه ای از عکس های خود با عنوان خودنگارها،  به اشتراک گذاشت.
استاد محمد خانی در پایان این نشست تاکید نمود: پیکتورئالیسم، تفکر و ایده است و سبک محسوب نمی شود. در واقع هر هنرمند با تفکرات خود، تصویری مورد نظر خلق می کند و به نمایش می گذارد.
 این وبینار با پرسش وپاسخ شرکت کنندگان به پایان رسید.

گفتنی است این وبینار به همت گروه و مدیر گروه هنر استاد خزائی و پشتیبانی واحد فناوری اطلاعات دانشکده، با حضور 100 نفر شرکت کننده، برگزار گردید.

جهت دستیابی به بیانات استاد محمد خانی می توانید، فیلم کامل این نشست تخصصی را دانلود و مشاهده نمایید.

کلید واژه ها: برگزاری وبینار پیکتورئالیسم و عکاسی صریح پایان بخش برنامه های هفته گرافیک در دانشکده بود