دومین نشست آنلاین گروه گرافیک با عنوان طراحان گرافیک چگونه می اندیشند، برگزار شد

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۹ کد : ۳۰۴۰ اخبار و رویدادها
استاد خاکی: زمانی می توانید به خلاقیت برسید که با موضوعات مختلف، عادی برخورد نکنید

دومین نشست آنلاین از وبینارهای مربوط به هفته گرافیک با موضوع "طراحان گرافیک چگونه می اندیشند" امروز چهارشنبه ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ با حضور استاد حامد خاکی و اجرای آقای سهیل صالح مدرس گرافیک در محل اتاق شورای دانشکده شریعتی برگزار شد.

در این وبینار استاد خاکی با نمایش اثرات هنری مختلف و تجربیات کاری خود به ارائه ی دانش حرفه ای و روشهای خلاقانه ی یک گرافیست پرداخت و اینکه دانشجویان از چه طریقی، بر مهارت‌ها و تجربه ی گرافیکی و حرفه‌ای خود بیفزایند، مطالبی را بیان نمود.
استاد خاکی در پایان این نشست تاکید نمود: کار هنری در واقع سوال از خود است که با روش زیباشناسانه باید ارائه شود.
وی افزود: امروزه در بحث گرافیک محیطی و بسته بندی، کمتر کار شده است که پیشنهاد می‌کنم دانشجویان و گرافیست ها در این قسمت به مهارت برسند تا شاهد رشد هرچه بیشتر گرافیک در آینده ی ایران باشیم. همچنین توصیه ام به دانشجویان این است که مطالعه داشته باشند به ویژه در خصوص تاریخ هنر معاصر و این را بدانید، زمانی می توان به خلاقیت رسید که با موضوعات مختلف، عادی برخورد نکنید و ضمن به کارگیری بصیرت و شهود، ابهام و ایهام اشیاء را کشف نمایید.
گفتنی است این وبینار به همت گروه و مدیر گروه هنر استاد خزائی وبا همکاری واحد فناوری دانشکده، برگزار گردید.

کلید واژه ها: به ارائه دانش حرفه ای و روشهای خلاقانه ی یک گرافیست