۲۸ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۶ کد : ۲۹۶۲ اخبار و رویدادها
زهرا حسینی در مسابقات تیراندازی وزارت علوم به عنوان نماینده دانشگاه فنی و حرفه ای، مقام سوم کشوری را از آن خود نمود

دانشجو سیده زهرا حسینی  به عنوان نماینده دانشگاه فنی و حرفه ای در مسابقات تیراندازی قهرمانی کشور وزارت علوم موفق به کسب مقام سوم در رشته تپانچه بادی شد.

این دوره از مسابقات تیراندازی که به میزبانی دانشگاه تهران به طور همزمان در ۹ منطقه ورزشی کشور از تاریخ ۱۶ الی ۲۱ اسفندماه ۹۹ برگزار شد از میان ۷۶ دانشجوی دختر در سراسر کشور، خانم زهرا حسینی از دانشجویان رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی مقام سوم را از آن خود نمود.
همچنین خانم ها لعیا محمدی، پریناز بهیم ویاسمن درخشنده سایر اعضای تیم تیراندازی دانشگاه فنی و حرفه‌ای را به مربیگری خانم لیلا  لمسه چی تشکیل دادند.
گفتنی است دانشجو سیده زهرا حسینی با رکورد ۵۶۵ و با یک امتیاز اختلاف نسبت به مقام دوم، موفق به کسب مقام سوم تپانچه بادی شد و تیراندازان دانشگاه الزهرا مقام های اول و دوم این رشته را کسب نمودند.

کلید واژه ها: کسب مقام سوم دانشجوی دانشکده شریعتی در مسابقات تیراندازی قهرمانی کشور وزارت علوم