مقام سومی جشنواره ی جهانی مقاومت، از آن دانشجوی دانشکده شد

۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۵ کد : ۲۹۱۶ اخبار و رویدادها
اولین تجربه ی حضور این دانشجو در این رویداد هنری جهانی

اواخر بهمن ماه سال جاری ششمین جشنواره جهانی هنر مقاومت در هشت بخش «نقاشی»، «کارتون»، «حجم»، «عکس»، «پرچم و کتیبه»، «تایپوگرافی»، «تصویرسازی» و «پوستر» توسط انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاع مقدسِ بنیاد فرهنگی روایت فتح، در تهران برگزار شد. در این میان باخبر شدیم خانم "نادیا طیرانی بهتری" دانشجوی کارشناسی ناپیوسته ترم چهارم رشته نقاشی در قسمت تصویرسازی این جشنواره  رتبه سوم را از آن خود کرد که روایتگر داستانی ذهنی پیرامون سرباز و فرمانده است.

این دانشجوی هنرمند افتخارآفرین یک سال است که به هنر "دیجیتال پینتینگ" روی آورده و در حال حاضر در یکی از کارخانه های استان خراسان به کار عکاسی صنعتی و تیزر تبلیغاتی و تدوین  مشغول به کار و فعالیت است.
گفتنی است این مقام کسب شده در حوزه ی هنر، اولین مقام وی در این مقوله بوده و پیشتر از این، تجربه ی حضور در دو گالری در زمینه ی تصویرسازی و چاپ روی چوب را در پرونده ی کار ی خود به ثبت رسانده است.
برای خانم طیرانی آرزوی موفقیت نموده و امیدواریم در دیگر عرصه های کاری و زندگی خوش بدرخشد.

کلید واژه ها: مقام سومی جشنواره ی جهانی مقاومت، از آن دانشجوی دانشکده شد