۰۹ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۲ کد : ۲۸۹۷ اخبار و رویدادها
این تجربه می‌تواند زمینه ساز راه‌اندازی آزمایشگاه‌های مجازی و از راه دور دوره‌های کاردانی و کارشناسی باشد

به منظور بهره‌مندی دانشجویان در تمامی نقاط کشور و تحقق عدالت در آموزش در دوره آموزش مجازی و همچنین در آموزش حضوری، فاز اول آزمایشگاه‌ میکرو مجازی الکترونیک با عنوان RemoteLab در گروه کامپیوتر و الکترونیک دانشکده فنی شریعتی راه‌اندازی و استقرار یافت. به گفته ی مدیر گروه کامپیوتر دانشکده، رویکرد این آزمایشگاه کنترل از راه دور است، که به واسطه یک محیط شبیه‌سازی شده، کنترل مجازی و بلادرنگ پیاده‌سازی شده است. دانشجویان پس از اتصال از طریق اینترنت، برنامه‌نویسی برد الکترونیکی ARM را انجام می‌دهند و خروجی برنامه را بر روی برد الکترونیکی مشاهده می‌کنند. این آزمایشگاه در حال حاضر در دروس اینترنت اشیاء و میکرو کنترلر مورد استفاده می باشد.

گفتنی است این تجربه می‌تواند زمینه ی راه‌اندازی آزمایشگاه‌های مجازی و از راه دور برای اکثر آزمایشگاه‌های دوره‌های کاردانی و کارشناسی در دانشکده و نیز بسیاری از آزمایشگاه‌های موجود در صنعت را فراهم کند.

کلید واژه ها: راه‌اندازی و بهره‌برداری از آزمایشگاه مجازی RemoteLab گروه کامپیوتر و الکترونیک دانشکده شریعتی