وبینار نقش ویتامین ها و فعالیت های فیزیکی در پیشگیری از بیماری کرونا

۰۴ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۵ کد : ۲۸۸۴ اخبار و رویدادها
در این وبینار به جنبه های مختلف نقش ویتامین ها توأم با انجام فعالیتهای فیزیکی در بالابردن سطح ایمنی بدن پرداخته شد

وبینار نقش ویتامین ها و فعالیت های فیزیکی در پیشگیری از بیماری کرونا با ارائه ی خانم نوروزی مدرس گروه تربیت بدنی روز یکشنبه 99/12/3 در حوزه معاونت پژوهشی و با همکاری گروه تربیت بدنی،با هدف دانش افزایی و بالابردن سطح اطلاعات علمی مخاطبین در جهت تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از انتشار هرچه بیشتر این ویروس برگزار گردید.
خانم نوروزی در این وبینار به جنبه های مختلف نقش ویتامین ها توأم با انجام فعالیتهای فیزیکی در بالابردن سطح ایمنی بدن پرداخت و با نمایش اسلاید و چگونگی عملکرد بدن به نقش مهم موارد یاد شده اشاره نمود.
گفتنی است خلاصه ی مطالب ارائه شده در این وبینار، جهت استفاده علاقه مندان در زیر آورده شده است.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: وبینار نقش ویتامین ها و فعالیت های فیزیکی در پیشگیری از بیماری کرونا