نشست خبری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای کشور

۰۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۲۲:۳۸ کد : ۲۸۷۷ اخبار و رویدادها
جزئیات سخنان دکتر جهانشاهی و بازتاب خبری این نشست

ظهر امروز، یکشنبه سوم اسفندماه ۹۹ دکتر محسن جهانشاهی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای و دکتر یعقوب دادگر مدیرکل امور پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای نشستی با اصحاب رسانه برگزار نمودند.

گفتنی است فیلم بخشی از سخنان دکتر جهانشاهی در پایان خبر آورده شده است.

بازتاب خبری نشست معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای با اصحاب رسانه به شرح ذیل می باشد

خبرگزاری برنا:معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت :تا پایان سال اولین مرکز نو آموزی مد و لباس در دانشکده شریعتی دانشگاه تهران راه اندازی می شود.

پرتال دانشگاهی کشور: معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای از آغاز به کار ۳۰ آزمایشگاه مجازی قابل بهره برداری در کلیه مراکز کشور از ترم آینده خبر داد.

خبرگزاری مهر:معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای از راه اندازی آزمایشگاه مجازی در نیم سال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۴۰۰ خبر داد.

خبر گزاری دانشجو:معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گفت: در ترم جاری برای سه رشته تحصیلی تاسیسات، خودرو و مکانیک ۳۰۰ آزمایشگاه مجازی ما برخط (virtual lab) شد.

خبرگزاری ایرنا:معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: این دانشگاه در ماموریت جدید خود برگزاری دوره‌های مهارت آموزی و مهارت ورزی را برای سایر دانشگاه‌ها و دانشجویان رشته‌های نظری بر عهده گرفته است.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: نشست خبری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای کشور