دومین جلسه بررسی طرح های کانون خلاقیت و شکوفایی دانشکده شریعتی برگزار گردید

۲۷ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۵ کد : ۲۸۳۲ اخبار و رویدادها
نفرات برتر و ایده های قابل اجرا، انتخاب و معرفی شدند

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشکده، دومین جلسه بررسی طرح های کانون خلاقیت و شکوفایی، روز شنبه 25بهمن99، با حضور خانم دکتر روایی معاونت پژوهش و فناوری دانشکده در ساختمان اداری اتاق شورا به صورت حضوری – مجازی برگزار گردید.
وی ضمن تشکر از عوامل و همکاران، بر حمایت از صاحبان ایده و خلاقیت تاکید نمود.
در ادامه پس از اعلام طرح های منتخب توسط هیأت داوران، صاحبان ایده از طرح های مورد نظر خود دفاع نمودند.
ابتدا، خانم لیلا فلاح با ایده ی "احیاء و تولید سفال زرین فام"،  در خصوص محاسن و مشکلات اجرای طرح در زمینه ی تولید نوعی سفال(زرین فام)  به دفاع از طرح خود پرداخت.
همچنین آقای مهندس حسین زمانیان، طرح خود را با نام "هوشمند سازی و مانیتورینگ سیستم گرمایشی و سرمایشی ساختمان" ارائه نمود و سپس خانم مهری ملالو با ایده "بازارچه فروش گل و گیاه" ، از طرح پیشنهادی خود دفاع کرد.
در ادامه خانم زهرا سلیمانیان، بصورت مجازی در مورد طرح آموزش مجازی و کارگاهی هنرجویان هنرستان، به عنوان "همراه هنرجو" توضیحاتی را ارائه نمود.
پس از ارائه هر طرح و بررسی توسط هیات داوران، نفرات برتر و ایده های قابل اجرا جهت سیر مراحل اداری، معرفی شدند.

کلید واژه ها: دومین جلسه بررسی طرح های کانون خلاقیت و شکوفایی