بیانیه خانم مهندس گرد به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دعوت به حضور در راهپیمایی دشمن شکن ۲۲ بهمن

۲۲ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۴ کد : ۲۸۰۰ اخبار و رویدادها

متن بیانیه به این شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم»
یوم الله بیست و دوم بهمن، نقطه ی اوج وحدت و حضور آکنده از بصیرت و آگاهی ملت و باز تعریف حمایت چهار دهه از انقلاب اسلامی است. حضور حماسی و وحدت‌بخش مردم ایران در راهپیمایی باشکوه چهلمین و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در سراسر میهن اسلامی ایران برای عموم مردم معنایی متفاوت خواهد داشت که برای دوستان مایه نشاط و امید و برای دشمنان زبون این انقلاب مایه یأس و ناامیدی است.
امسال در حالی پیروزی در چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن می گیریم که کشور و دنیا در شرایط درگیری با ویروس منحوس کووید 19 دست به گریبان است. و به شیوه ای متفاوت در این راهپیمایی جهانی و دشمن شکن حضور خواهیم یافت.
ما دانشگاهیان دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی و خانواده ی بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای سراسر کشور نیز یکدل و یکصدا در این موج خروشان و بیدارگر حضور خواهیم یافت و عهدی دیگر بار امام راحل (ره) شهدا و مقام عظمی ولایت دامت (برکاته) خواهیم بست.

مرضیه گرد
رییس دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی

کلید واژه ها: بیانیه خانم مهندس گرد به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دعوت به حضور در راهپیمایی دشمن شکن 22 بهمن