افتخار آفرینی دانشجویان دانشکده شریعتی در اولین جشنواره فرهنگی هنری ذوالفقار

۱۲ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۳ کد : ۲۷۴۰ اخبار و رویدادها
دانشکده شریعتی با ۶ برگزیده، رتبه های اول را به خود اختصاص داد

برگزیدگان اولین جشنواره فرهنگی هنری ذوالفقار معرفی شدند

به گزارش دبیرخانه جشنواره فرهنگی هنری ذوالفقار، در بین دانشکده ها و مراکز آموزشی شرکت کننده، دانشکده دکتر شریعتی تهران با 6 برگزیده ، رتبه اول را به خود اختصاص داد.
برگزیدگان اولین دوره این رویداد، طی آیین اختتامیه در صبح شنبه 11 بهمن ماه 1399 با حضور دکتر ابراهیم صالحی عمران ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای ، حجت الاسلام و المسلمین محمد رضا بنیان جوادی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فنی و حرفه ای، دکتر مهدی دستگردی مدیرکل دفتر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای و دکتر مصطفی جعفری کرمانی پور ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان معرفی شده و این جشنواره در سال اول به کار خود پایان داد.
گفتنی است اولین جشنواره فرهنگی هنری ذوالفقار توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای با همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان در دی و بهمن ماه 1399 در کرمان برگزار گردید
در این مراسم که با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و حضور جمعی از مدیران دانشگاه فنی و حرفه ای ، مدیران استانی ، مدیران جشنواره ، اعضای هیات انتخاب و داوران و تعداد اندکی از دانشجویان و اساتید و کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای در تالار ولایت دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان برگزار گردید، نشان سفیر فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای به خانواده گرانقدر شهید محمد حسین یوسف الهی از یاران با وفا و همرزمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اهدا شد و از کتاب این رویداد نیز رونمایی گردید.
شایان ذکر است، 43 برگزیده در بخش های مختلف توسط هیات داوران معرفی شد که از 20 شهر کشور آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال نموده بودند و شهر های تهران ، ساری و کرمان به ترتیب بیشترین تعداد برگزیده را به خود اختصاص داده و در بین دانشکده ها و مراکز آموزشی نیز دانشکده دکتر شریعتی تهران با 6 برگزیده ، آموزشکده قدسیه ساری با 5 برگزیده و دانشکده شهید چمران کرمان با 4 برگزیده رتبه های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
جهت کسب جزئیات اخبار و آیین اختتامیه اولین جشنواره فرهنگی هنری ذوالفقار به لینک زیر مراجعه نمایید.

برگزیدگان بخش های مختلف اولین جشنواره فرهنگی هنری ذوالفقار

کلید واژه ها: افتخار آفرینی دانشجویان دانشکده شریعتی در اولین جشنواره فرهنگی هنری ذوالفقار