۱۴ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۲ کد : ۲۶۶۱ اخبار و رویدادها

بسم ربّ الشهداء و الصدّیقین

شهادت پاداش مجاهدان در راه خداست.

«شهید سلیمانی قهرمان ملی و تبلور ارزش‌های فرهنگی ایران و ایرانی بود»

رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی)

امروز مصادف است با نخستین سالگرد شهادت سردار غیور دل‌ها، حاج قاسم سلیمانی و فرماندة شهید ابومهدی المهندس و یاران دلاور و امین ایشان. شهادت آن اسطوره و اسوة جوانان جهان اسلام به فرمودة مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) نه یک حادثة معمولی، بلکه حادثه‌ای تاریخی بود که چون بغضی درگلوشکسته
در حافظة تاریخی ملت ایران و ملت‌های آزادة بی‌شمار دیگری باقی خواهد ماند و از یادها نخواهد رفت.

یادگار ارزشمند حاج قاسم سلیمانی مکتب انسان‌ساز اوست که مهم‌ترین سرفصل‌های عزت، غیرت، اخلاص، استکبارستیزی، دفاع از مظلوم، وطن‌دوستی و آزادی‌خواهی را شامل می‌شود و چراغ روشن و هدایتگر نسل مجاهد امروز و فردای جهان است. حاج قاسم مدافع ملت‌ها و حافظ آرامش و امنیت در منطقه بود و نماد بارز اقتدار و قدرت ایمان و استقامت.

اینجانب ضمن ادای احترام به ساحت رفیع شهیدان آزاده و تسلیت اولین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس و همراهان شهیدشان، چهلمین روز شهادت شهید محسن فخری‌زاده را نیز گرامی داشته و تحقق این آیة شریفه از قرآن کریم که «تَرَی الْمُجْرِمینَ یَوْمَئِذٍ مُقَرَّنینَ فِی الْأَصْفادِ» را از درگاه خداوند مسئلت می‌نمایم؛ زیرا خداوند ذو انتقام و قهار است.

ابراهیم صالحی عمران

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای

کلید واژه ها: پیام تسلیت رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای به مناسبت سالگرد عروج ملکوتی سردار رشید اسلام، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی