اولین روز از نشست تخصصی تدوین برنامه توسعه پنج ساله هفتم در حوزه آموزش عالی مهارتی مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت، برگزار گردید

۰۲ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۶ کد : ۲۶۳۱ اخبار و رویدادها

نشست تخصصی تدوین برنامه توسعه پنج ساله هفتم در حوزه آموزش عالی مهارتی مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت، امروز سه شنبه 2 دیماه 99 با رعایت تمامی دستورالعمل های بهداشتی و فاصه گذاری های اجتماعی با حضور دکتر موسوی مدیر کل مرکز نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای، مهندس گرد رئیس دانشکده و تعداد معدودی از روسای استانی و مدیران ستادی در محل دانشکده شریعتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی ، در این جلسه ابتدا دکتر موسوی خلاصه ای از فرآیند کاری را ارائه داد، سپس توضیحاتی را در خصوص تدوین مفاد مربوطه و مواد پیشنهادی ویژه آموزشهای عالی فنی و حرفه ای بیان  نمود. وی همچنین به ضرورت تدوین این برنامه با رویکرد بهره گیری از بیانات گام دوم مقام معظم رهبری و سند چشم انداز ۱۴۰۱ و سایر اسناد بالا دستی تاکید داشتند.
در ادامه بنا شد در این نشست دو روزه به ارائه مواد پیشنهادی، در کارگروههای سه نفره بررسی ، تجزیه تحلیل ، جمع بندی نظرات  و با توجه به  آسیب شناسی برنامه توسعه ششم پرداخته شود.

شایان ذکر است که فرآیند تدوین پیش نویس مفاد برنامه توسعه هفتم برای دانشگاه فنی و حرفه ای از مردادماه سال جاری توسط مرکز نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای شروع گردیده است.

کلید واژه ها: نشست تخصصی تدوین برنامه توسعه پنج ساله هفتم در حوزه آموزش عالی مهارتی مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت