۰۷ آذر ۱۳۹۹ | ۲۰:۳۸ کد : ۲۴۲۶ اخبار و رویدادها
خبر شهادت دکتر محسن فخری زاده یکی از دانشمندان حوزه هسته‌ای کشور، بار دیگر دل هایمان را داغدار کرد

بسم رب الشهدا و الصدیقین
به درستی که شهادت هنری است که فقط مردان برگزیده از عهده ی آن برآمده و به فرموده ی کلام وحی در نزد ربشان روزی می خورند.
بار دیگر ددمنشان و کوردلان تاب مشاهده ی عزت و اقتدار ایرانی و دانشمندان مومن و وطن پرست را  نیاورده و صبح امروز در حمله ای ناجوانمردانه اقدام به ترور شهید دکتر محسن فخری زاده نمودند.
وی یکی از دانشمندان موثر و رده بالای حوزه هسته‌ای و از مدیران و خدمتگزاران عرصه علمی،پژوهشی و دفاعی کشور بود، که به مقام شهادت نائل گردید.
این ضایعه ی اسفناک و غمبار را به پیشگاه حضرت ولیعصر عج، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و مردم شهیدپرور ایران اسلامی تبریک و تسلیت عرض می نماییم.
حوزه ی ریاست و روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی

کلید واژه ها: پیام تسلیت دانشکده به مناسبت شهادت رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح