مراسم هفتمین روز درگذشت مرحومه مهندس علیجانی برگزار شد

۲۰ آبان ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۶ کد : ۲۳۱۹ اخبار و رویدادها
در جوار مزار شهدای گمنام دانشکده صورت پذیرفت

این مراسم پیش از ظهر امروز سه شنبه بیستم آبان ماه، همزمان با هفتمین روز از درگذشت مرحومه مغفوره خانم مهندس علیجانی (رئیس و عضو هیئت علمی اسبق دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی) با حضور خانم مهندس گرد (رئیس دانشکده معاونین و برخی از کارکنان در جوار مزار شهدای گمنام آرمیده در دانشکده برگزار گردید.

پس از قرائت آیاتی از قرآن کریم و مرثیه سرایی، خانم مهندس گرد ضمن ایراد بیاناتی یک بار دیگر یاد و خاطره ی آن بانوی فرهیخته و با فضیلت را گرامی داشت و برای بازماندگان و خانواده آن مرحومه آرزوی صبر و بردباری نمود. و تاکید کرد:

" در این مجال برای کارکنان و اساتیدی که اکنون در بین ما نیستند نیز آرزوی غفران الهی دارم و برای شما عزیزان حاضر و کلیه ی  پرسنل سلامتی و بهروزی از خداوند منان مسئلت می نمایم. بیاید قدر یکدیگر را بدانیم و در زمان حیات خود سعی بر آن داشته باشیم همچون مرحومه علیجانی که عمری را با قلبی پاک و وجدانی پاک در خدمت به دانشجویان سپری نمود، در این مسیر پر از خیر و آثار نیک قدم برداریم. از این دو شهید بزرگوار در این امر مدد می طلبیم. باشد که مورد رحمت واسعه ی خداوند قرار گیریم."

قرائت دعای پرفیض فرج و نثار فاتحه ای بر مزار دو شهید گمنام توسط خانم مهندس گرد و حاضرین،  پایان بخش این مراسم بود.

کلید واژه ها: مراسم هفتمین روز درگذشت مرحومه مهندس علیجانی برگزار شد