۱۳ آبان ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۵ کد : ۲۲۸۵ اخبار و رویدادها

با کمال تأسف و تأثر باخبر شدیم سرکار خانم مهندس فرزانه علیجانی، عضو هیأت علمی و رییس اسبق دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی تهران، دعوت حق را لبیک گفته و رخ در نقاب خاک کشیده است.
این استاد دانشور و تلاشگر، در دوران فعالیت خویش، خدمات شایسته ای در اعتلا و ارتقای حوزه آموزش عالی مهارتی داشته که قطعاً به عنوان بخشی از باقیات‌الصالحات عمر پرثمر وی محسوب و مأجور خواهد بود. هیأت‌رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای کشور ضمن ابراز تأثر عمیق، درگذشت این استاد پیشکسوت و ارجمند را به خانواده سوگوار ایشان تسلیت گفته، رحمت و غفران واسعه الهی برای آن بانوی با فضیلت و سلامتی و شکیبایی برای بازماندگان از درگاه خداوند منان مسئلت می‌نماید.

کلید واژه ها: پیام تسلیت هیات رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای کشور به مناسبت درگذشت عضو هیات علمی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی تهران