دستیابی به دو موفقیت بین المللی و ملی توسط استاد اثنی عشری

۲۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۴ کد : ۲۲۲۱ اخبار و رویدادها
در جدیدترین فعالیت های ایشان صورت پذیرفت

چندی پیش خبری مبنی بر موفقیت خانم شیما اثنی عشری از استادان گروه هنر دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی و راهیابی وی به  مسابقه جهانی کارتون فرانچسکو د کووایدو اسپانیا از بین ۸ هنرمند برگزیده ایرانی در سایت خبر دادیم.
اکنون این استاد جوان توانسته است دو موفقیت دیگر در سطح ملی و کشوری بدین شرح به دست آورد.

-نفر ششم مسابقات جهانی  در کرهbio art international contest  از بین 16 کشور جهان با طراحی پوستری در زمینه ی موضوع کرونا https://bio-art.org/notice/view_notice/23

-تالیف کتابی با عنوان طراحی پارک برای کودکان اوتیسم  که با همکاری خانم آیدا باقری بهشتی انجام داده است. در این کتاب که دارای مولفه های گرافیک محیطی و طراحی فضا و مخصوص دانشجویان گرافیک و شهرسازی می باشد، به صورت فنی و جامع به این مقوله پرداخته و آسیب ها و راه کارهای آن از نگاه هنر معماری مورد موشکافی قرار گرفته شده است.
گفتنی است یک جلد از این کتاب از سوی استاد اثنی عشری به کتابخانه دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی اهداء شد.

برای این استاد بزرگوار و سایر تلاشگران عرصه ی علم و هنر، آرزوی توفیق و دست یابی به مرتفع ترین درجات علم و دانایی داریم.

کلید واژه ها: دستیابی به دو موفقیت بین المللی و ملی توسط استاد اثنی عشری