پیام تبریک رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای به مناسبت آغاز هفته تربیت بدنی

۲۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۳ کد : ۲۲۱۷ اخبار و رویدادها
به نقل از سایت ستاد مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای

ورزش پدیده‌ای سازنده، مفید و مؤثر در غنای فرهنگی جامعه است؛ وسیله‌ای بــرای رشد وجودی کمال انسان، عـامل همبستگی اجتماعی و انتقال فرهنگ‌هـا و ارزش‎ها.
توجه به امر ورزش و تلاش برای گسترش و تحکیم بنیان‌های آن آثار سودمندی در جامعه به بار می‌آورد و سلامت جسم و روح و فکر را ارتقا می‌بخشد. هفته تربیت‌بدنی و ورزش فرصت مغتنمی برای آشنایی بیشتر آحاد جامعه با موضوع مهم ورزش و زمینة مناسبی برای تبیین و ترویج اهمیت و آثار ورزش به عنوان نماد قدرت، صلابت، ایستادگی و ارزش‌های والای انسانی در ابعاد فردی و اجتماعی و  ضرورت و نیاز در زندگی همه افراد است. توصیة رهبر معظم انقلاب به جوانان در سه رکن تحصیل، تهذیب و ورزش نیز می‌تواند در این مسیر انگیزه‌بخش باشد.
اینجانب فرارسیدن هفته تربیت‌بدنی و ورزش را به کلیة دست‌‌اندرکاران امر تربیت ‌بدنی و ورزش کشور، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، به ویژه ورزش‌کاران و ورزش‌دوستان، مربیان، داوران، پیشکسوتان، قهرمانان و حامیان ورزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال سلامت و توفیق روزافزون همگان را مسئلت می‌نمایم.

ابراهیم صالحی عمران
                                                                                                                                                       رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای

کلید واژه ها: پیام تبریک رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای به مناسبت آغاز هفته تربیت بدنی