برگزاری کارگاه شخصیت شناسی بر مبنای MBTI و نقش آن در مسیر یابی شغلی

۲۷ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۹ کد : ۲۱۷۳ اخبار و رویدادها
در این دوره به تحلیل ۱۶ تیپ شخصیتی (MBTI) پرداخته شد

به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشکده کارگاه مجازی شخصیت شناسی بر مبنای MBTI و نقش آن در مسیر یابی شغلی در روز های 24 و25 مهر ماه 99 ، ویژه دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار گردید .
 سرکار خانم میرزایی ، به عنوان مدرس این دوره با اشاره به ترجیهات چهارگانه به معرفی و تحلیل 16 تیپ شخصیتی (MBTI) پرداخت .
وی بیان نمود:  فراگیری شخصیت شناسی (MBTI) می تواند یکی از نقاط عطف زندگی هر فرد باشد چرا که با فراگیری این علم، تنش های روزانه کم می شود، آرامش روحی افزایش می باید،  برقراری ارتباطات راحت و موثر می شود.
این مدرس ادامه داد: از دیگر فواید یادگیری شخصیت شناسی (MBTI)، این می باشد که راحت تر به خواسته تان می رسید، سطح درآمدی تان افزایش می یابد و شغل متناسب با تیپ شخصیتی خود را انتخاب می کنید .
خانم میرزایی در ادامه در خصوص کاربرد های شخصیت شناسی بر مبنای MBTI در زمینه های مختلف و نمود آن صحبت نمود  و تصریح کرد: تولید و تنظیم محتوا برای انواع مخاطب ، برنامه ریزی مسیر شغلی، مصاحبه استخدامی، تحلیل تصمیم گیری ها، متقاعد سازی و مذاکره و ازدواج از جمله کاربردهای این علم می باشد.

کلید واژه ها: برگزاری کارگاه شخصیت شناسی بر مبنای MBTI و نقش آن در مسیر یابی شغلی