برگزاری جلسه مجازی شورای پژوهشی با موضوع بررسی و ارزیابی طرح‌های پژوهشی

۱۵ مهر ۱۳۹۹ | ۲۱:۰۷ کد : ۲۱۰۲ اخبار و رویدادها
در این جلسه بر چگونگی حمایت از طرح ها و پروژه های دانشجویی نیز مطالبی بیان شد

به گزارش معاونت پژوهشی دانشکده شریعتی؛ در روز سه شنبه مورخ ۱۵مهرماه ۱۳۹۹ از ساعت ۱۵ الی ۱۷ ، جلسه  مجازی شورای پژوهشی با موضوع بررسی و ارزیابی طرح‌های پژوهشی برگزار گردید.

در این جلسه که  با حضور ریاست محترم دانشکده خانم مهندس گرد ، آقای دکتر رجایی، مدیرکل پژوهش دانشگاه فنی و حرفه ای ،به همراه معاونت پژوهش و فناوری دانشکده واعضای شورای پژوهشی دانشکده برگزارشد؛ طرح های ارائه شده از سوی استادان، مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است توجه به صنعت، نیازهای مراکز، محصول محور و کاربردی بودن از جمله شاخص های تعیین کننده در ارزیابی طرح ها بود. هم چنین در این جلسه با اشاره به اولویت های پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای، درخصوص نحوه حمایت از طرح ها و پروژه های دانشجویی نیز مباحثی مطرح گردید.

کلید واژه ها: برگزاری جلسه مجازی شورای پژوهشی با موضوع بررسی و ارزیابی طرح‌های پژوهشی