برگزاری کارگاه آموزش عملی اطفاء حریق به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی

۰۸ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۸ کد : ۲۰۸۵ اخبار و رویدادها

کارگاه عملی اطفای حریق به همت معاونت دانشجویی دانشکده شریعتی و با همکاری ایستگاه 82 آتش نشانی، صبح روز سه شنبه 99/7/8 در محوطه خوابگاه دانشکده با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و فراهم کردن تمهیدات لازم جهت ضدعفونی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی در این کارگاه آموزشی ، مسائل مربوط به کار با کپسول آتش نشانی و اطفاء حریق به صورت تئوری و عملی آموزش داده شد.
کارشناس ایمنی و یکی از آتش نشانان حاضر در این کارگاه ،در خصوص نحوه استفاده از کپسول های آتش نشانی و مهار و اطفاء حریق  بصورت تئوری و عملی صحبت نمود و کارکنان شرکت کننده به صورت عملی به تمرین اطفاء حریق در محوطه پرداختند.

کلید واژه ها: برگزاری کارگاه آموزش عملی اطفاء حریق به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی