۰۲ مهر ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۸ کد : ۲۰۷۶ اخبار و رویدادها
در این جلسه بر ۴ حوزه ی اشتغال، آموزش های کوتاه مدت، مباحث فرهنگی و مرکز نیکوکاری تاکید شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی روز سه شنبه یکم مهرماه ۹۹ جلسه هم اندیشی همکاری‌های مشترک دانشکده شریعتی با امور بانوان کمیته امداد امام (ره)در راستای هدایت تحصیلی و شغلی مددجویان در محل اتاق شورای این دانشکده برگزار شد.
 خانم مهندس گرد در ابتدای این جلسه اظهار داشت: با توجه به  ظرفیت و امکانات دانشکده می توانیم هم آموزش های کوتاه مدت مهارتی و هم آموزش های بلند مدت برگزار نماییم .

وی ضمن بیان اینکه در این مرکز راههای ارتقای فرهنگی و اقتصادی و  ارتباطی بسیاری زیادی وجود دارد، ادامه داد: ما  علاقه مند هستیم قدم های بسیار اساسی برای بانوان و فرزندان خانواده های مستضعف از جمله طرح‌های مشترک انگیزشی، برگزاری دوره های آموزشی، تور آشنایی با دانشکده، برگزاری دوره های تخصصی و کارگاه های حمایتی و مشارکتی با ایجاد کسب و کارهای کوچک برداریم .
در این نشست در خصوص ارائه، اجرا و هماهنگی برنامه ها و طرح های انگیزشی و کاربردی، بهره مندی از امکانات و ظرفیت های موجود و چگونگی ارتباط کاری و شغلی این دو مرکز بحث و تبادل نظر گردید.

کلید واژه ها: برگزاری جلسه بررسی و هم اندیشی همکاری های مشترک دانشکده شریعتی و امور بانوان کمیته امداد امام(ره)