جلسه ی بررسی مسائل و اهداف کانون خلاقیت و شکوفایی برگزار گردید

۰۱ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۶ کد : ۲۰۷۵ اخبار و رویدادها
با هدف آشنایی با ماهیت، اهداف و فعالیت های کانون خلاقیت و شکوفایی و راهنمایی بهتر دانشجویان

این جلسه صبح روز گذشته دوشنبه سی و یکم شهریورماه با حضور  خانم روایی معاون پژوهش و فناوری و برخی از استادان گروه کارآفرینی خانم ها: صحت، سعادت قرین، حسنی، میرزاده و فروتن در دفتر معاونت پژوهشی به منظور هماهنگی هرچه بیشتر با اهداف دانشگاه آشنایی با ماهیت، اهداف و فعالیت های کانون خلاقیت و شکوفایی و راهنمایی بهتر دانشجویان تشکیل گردید.

در ابتدا خانم روایی به معرفی اجمالی کانون خلاقیت و شکوفایی پرداخت و ضمن اشاره به انتظارات بالایی که از گروه کارآفرینی دانشکده دارد، ابراز امیدواری کرد که شاهد تعامل بیش از پیش با این گروه باشیم. در ادامه خانم میرهادی، ضمن تشریح جرئیات بیشتر فعالیت های کانون خلاقیت و شکوفایی، به سوالات همکاران در این خصوص پاسخ داد.

گفتنی است در پایان این جلسه، پس از تبادل نظر و بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات، اعضای حاضر در جلسه آمادگی خود را برای همکاری بیشتر در این خصوص اعلام نمودند.

کلید واژه ها: جلسه ی بررسی مسائل و اهداف کانون خلاقیت و شکوفایی برگزار گردید