مراسم عزاداری و سخنرانی به مناسبت شهادت امام سجاد علیه السلام برگزار شد

۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۲ کد : ۲۰۴۵ اخبار و رویدادها
امروز شهدای گمنام دانشکده میزبان عزاداران امام زین العابدین (ع) بودند

مراسم عزاداری و سخنرانی به مناسبت شهادت امام سجاد علیه السلام روز دوشنبه 24/6/99 در محوطه ی باز جوار مزار شهدای گمنام دانشکده همراه با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام کاظمی معاون نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده، ضمن بیان نکاتی درس‌آموز از زندگانی اهل بیت علیه السلام اظهار نمود: آنکه با خدا رفیق و دوست است، غم و غصه ای ندارد و هرچه محبت اهل بیت در ما بیشتر شود ناراحتی های ما در این عالم کمتر می شود.
وی ضمن ذکر مصیبت امام زین العابدین علیه السلام و با اشاره به داستان های عبرت آموز برخی از اصحاب پیامبر و امامان خاطرنشان کرد: از خدا بخواهیم که عاقبت بخیر شویم چراکه می شود کسی تا مرز شهادت برود ولی عاقبت به خیر نشود و به طور بدی بمیرد مثل شمر که  در جنگ صفین جانبازشد.

گفتنی است قرائت زیارت پرفیض عاشورا، مدیحه سرایی و ذکر اهل بیت(ع) و پذیرایی از برنامه های دیگر این مراسم بود.

کلید واژه ها: مراسم عزاداری و سخنرانی به مناسبت شهادت امام سجاد علیه السلام بر گزار شد