هشتمین دوره انتخابات انجمن اسلامی دانشکده شریعتی برگزار شد

۰۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۵ کد : ۱۹۹۱ اخبار و رویدادها
این دوره از انتخابات به دلیل شرایط متاثر از شیوع ویروس کرونا و تعطیلی دانشکده به صورت مجازی و با حضور نماینده دفتر تحکیم وحدت برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، هشتمین دوره انتخابات انجمن اسلامی دانشکده فنی دکتر شریعتی در روزهای دوم و سوم شهریور ماه ۹۹ به دلیل شرایط متاثر از شیوع ویروس کرونا و تعطیلی دانشکده به صورت مجازی و با حضور نماینده دفتر تحکیم وحدت برگزار گردید.
پس از شمارش آرا ۵ نفر از دانشجویان به عنوان اعضای شورای مرکزی و دو نفر به عنوان اعضای علی البدل معرفی شدند.
شایان ذکر است پس از رای گیری اعضای شورای مرکزی، دبیر انجمن اسلامی منصوب خواهد شد.
نظارت این دوره از انتخابات  با حضور خانم دکتر عسگری معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده و دبیر شورای معین هیئت نظارت دانشگاه فنی و حرفه ای، آقای حجت الاسلام کاظمی معاون فرهنگی دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده، خانم مریم نظری نماینده دفتر تحکیم وحدت، خانم رحیمی مسئول اداره حراست، خانم محمدی زاده رئیس اداره فرهنگی و دانشجو خانم طلا دبیر سابق انجمن اسلامی برگزار شد.

کلید واژه ها: هشتمین دوره انتخابات انجمن اسلامی دانشکده شریعتی برگزار شد