موافقت قطعی با ۳۲۰ رشته محل جدید در دانشگاه فنی و حرفه ای کشور

۰۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۷ کد : ۱۹۸۸ اخبار و رویدادها
از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صورت پذیرفت

به نقل از سایت دانشگاه فنی و حرفه ای:

به گزارش اداره کل روابط عمومی، دکتر ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه ای صبح امروز در حاشیه هیأت رییسه دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه اعلام کرد: 2 برنامه درسی کارشناسی پیوسته و یک برنامه کارشناسی ناپیوسته در شورای برنامه ریزی درسی دانشگاه مصوب و به مجموع رشته های دانشگاه فنی و حرفه ای اضافه گردید.
وی افزود رشته ی "مهندسی معماری" و "طراحی و چاپ پارچه" در دوره کارشناسی پیوسته در 28 دانشکده/آموزشکده و رشته "انیمیشن دیجیتال" در دوره کارشناسی ناپیوسته در 3 دانشکده/آموزشکده توزیع گردیده است.
دکتر صالحی عمران افزود با ساماندهی رشته محل ها در دانشگاه فنی و حرفه ای در سال 1398 در مجموع 157 رشته محل در دوره کاردانی و 163 رشته محل در دوره کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) به مجموع رشته محل های دایر در دانشگاه فنی و حرفه ای اضافه گردید است.
ایشان همچنین گفت با انتقال 3 مرکز علمی کاربردی به دانشگاه فنی و حرفه ای و تأسیس یک آموزشکده جدید در استان فارس، 12 رشته محل جدید دیگر نیز به مجموع رشته های دایر در دانشگاه افزوده شد.

کلید واژه ها: موافقت قطعی با 320 رشته محل جدید در دانشگاه فنی و حرفه ای کشور