مشاور رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای در حوزه آموزش گفت:آموزش را فدای هیچ مصلحتی نکنید.

۲۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۶:۱۹ کد : ۱۹۸ اخبار و رویدادها

دکتر غلامرضا  کیانی، سخنان خود را با محوریت کیفیت مداری، آمایش گرایی و نظارت پذیری، آغاز نمود و در خصوص توسعه و خط‌ مشی دانشگاه فنی و حرفه ای در راستای اجرای برنامه ششم توسعه مطالبی را عنوان داشت.

وی توضیحات جامعی را در خصوص عناوین قانون برنامه ششم توسعه مرتبط با دانشگاه فنی و حرفه ای و خط مشی های دانشگاه،  تدوین و ویراست نهایی سند راهبردی و شاخص های برنامه عملیاتی حوزه آموزش بیان نمود.

عضو هیات رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای با اشاره به انتظارات دانشگاه فنی و حرفه ای در حوزه آموزش، از روسای استانها خواست تا مطالبه گر باشند، موضوع آمایش را جدی بگیرند و آموزش را فدای هیچ مصلحتی قرار ندهند.

دکتر کیانی به ارتقای کیفیت آموزش، استاندارد سازی، اصلاح و بهبود مستمر، ساماندهی گروههای آموزشی و تدوین و اجرای منشور کیفیت آموزش تاکید نموده و در پایان به تشریح اهم برنامه ها و اقدامات معاونت آموزشی در سال 97-98 پرداخت.

کلید واژه ها: اولین دوره توانمند سازی معاونین آموزشی دانشکده ها و آموزشکده فنی و حرفه ای