۰۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۴ کد : ۱۹۷۹ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی، در راستای حفظ و ترویج فرهنگ دینی و تکریم شعائر اسلامی، همزمان با آغاز ماه محرم و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) و یاران باوفایش، بسیج کارکنان پیروان ولایت دانشکده با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، اقدام به سیاه پوش کردن نمازخانه مرکزی دانشکده، ساختمان اداری و محیط دانشگاه نمودند و همچنین با همکاری واحد تاسیسات دانشکده، پرچم‌های عزای حسینی در دانشکده شریعتی به اهتزاز درآمد..

کلید واژه ها: همزمان با آغاز ماه محرم، دانشکده شریعتی به احترام ایام سوگواری امام خوبی ها، حضرت ابا عبدالله الحسین(ع)، سیاه پوش عزای سرور آزادگان جهان شد.