میزبانی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی در برگزاری آزمون دکتری ۹۹ همراه با رعایت و اعمال تمامی دستورالعمل های بهداشتی کرونا

۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۸ کد : ۱۹۵۱ اخبار و رویدادها
همزمان با حوزه های امتحانی سراسر کشــور روی داد

این آزمون روز پنجشنبه نهم مردادماه با حضور داوطلبین رشته های علوم پایه و فنی  همراه  با رعایت تمامی موارد و دستورالعمل های بهداشتی اعلام شده از سوی ستاد پیشگیری از کرونا و سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شد. به گفته ی مسئولین برگزاری این آزمون که با حضور حدود 80 نفر از عوامل اجرایی همراه بود،  از تعداد 1600 نفر اعلام شده ،669  نفر غایب و 931 حضور داشتند.
برای تمامی دواطلبین این آزمون، آرزوی سلامتی، موفقیت و راهیابی به مقاطع بالاتر علمی داریم.

کلید واژه ها: میزبانی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی در برگزاری آزمون دکتری 99 همراه با رعایت و اعمال تمامی دستورالعمل های بهداشتی کرونا