آزمون pe  متقاضیان جذب رشته های حسابداری دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد

۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۰ کد : ۱۹۵۰ اخبار و رویدادها
به میزبانی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی با حضور ۱۳ نفر از مراکز تابعه سراسر کشور

در جریان برگزاری سلسله آزمون های فنی و مهندسی pe دانشگاه فنی و حرفه ای، صبح امروز دوشنبه سیزدهم مردادماه پنجمین دوره این آزمون ها این بار با حضور 13 نفر متقاضیان جذب کارشناسی ارشد رشته های حسابداری فراخوان 98  با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی پیشگیری از شیوع کرونا در دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی برگزار گردید.
این آزمون هم اکنون در بخش تئوری در حال انجام می باشد و در بعد از ظهر  امروز نیز شاهد برگزاری بخش عملی آن با حضور هیئت داوران و اعضای کمیته فنی مربوطه خواهیم بود. گفتنی است در همین روز آزمون pe متقاضیان رشته ی مهندسی برق در دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور تهران نیز منعقد شد.
برای تمامی این داوطلبین، آرزوی موفقیت داریم.

کلید واژه ها: آزمون pe متقاضیان جذب رشته های حسابداری دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد