مراسم تودیع و معارفه معاون پژوهش و فناوری دانشکده برگزار گردید

۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۱ کد : ۱۹۴۷ اخبار و رویدادها
طی مراسمی خانم دکتر روایی به عنوان معاون پژوهش و فناوری دانشکده منصوب شد و از زحمات خانم دکتر بسطامی، تقدیر گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی مراسم معارفه سرکار خانم دکتر روایی به عنوان معاون پژوهش و فناوری دانشکده و تکریم خانم دکتر بسطامی معاون سابق پژوهش و فناوری، صبح امروز شنبه 11/5/99  با حضور مهندس مرضیه گرد رئیس دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی، معاونین، همکاران واحد پژوهش ، انتشارات، کتابخانه و روابط عمومی دانشکده در اتاق شورا برگزار شد.
در این مراسم رئیس دانشکده ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دکتر بسطامی معاون سابق پژوهش و فناوری دانشکده، با بیان انتظارات و خواسته های مورد نظر خود در این حوزه مهم دانشکده ،خطاب به دکتر روایی گفت: علیرغم همه مشکلات ایجاد شده در سایه  کرونا، از شما انتظار دارم در راستای استراتژی دانشکده ، با در نظر گرفتن پژوهش و صنعت در کنار یکدیگر و با تقویت داشته هایمان در این مرکز و جذب سرمایه گذارها، فعالیت نموده و برنامه راهبردی و عملیاتی خود را ارائه نمایید.
گفتنی است در ادامه ی این جلسه دکتر بسطامی ضمن قدردانی از همراهی و حمایت های رئیس دانشکده، معاونین وهمکاران زیر مجموعه ی خود،  به فعالیت ها و اقدامات انجام شده در دوران تصدی خود اشاره نمود و همچنین دکتر روایی معاون جدید پژوهش و فناوری به طرح دیدگاههای خود پرداخت.
در پایان حکم انتصاب خانم دکتر روایی به عنوان معاون جدید پژوهش و فناوری دانشکده توسط رئیس دانشکده به ایشان اعطاء و به رسم یادبود لوح سپاس و هدایایی به دکتر بسطامی معاون سابق پژوهش و فناوری اهداء گردید.

کلید واژه ها: مراسم تودیع و معارفه معاون پژوهش و فناوری دانشکده برگزار گردید