مقام سوم جشـنواره کشوری ورزش همگانی کشوری دانشگاه فنی و حرفه ای به دانشجو عباسی اختصاص یافت

۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۹ کد : ۱۹۴۶ اخبار و رویدادها
این دانشجو، عضو تیم ملی طناب زنی و تیم دختران پرواز برنامه ی عصر جدید نیز می باشد

اداره تربیت بدنی از موفقیت زینب عباسی عضو تیم ملی طناب زنی و دانشجوی رشته مربیگری ورزش دانشکده در کسب مقام سوم جشنواره ورزش همگانی کشوری دانشگاه فنی و حرفه ای خبر داد. این دانشجو پیش از این به همراه تیم دختران پرواز در مسابقه تلویزیونی عصر جدید شرکت کرده و موفق به دریافت 4 چراغ سفید از هیئت داوران و راهیابی به مرحله بعد شد که مسابقه آن ماه های آینده برگزارمی شود.

این موفقیت را به وی تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برایشان آرزوی توفیق روزافزون در همه ی مراحل زندگی مسئلت داریم.

کلید واژه ها: کسب مقام توسط دانشجوی دانشکده شریعتی درجشنواره کشوری ورزش همگانی