نشست  نمایندگان مرکز بهداشت جنوب تهران در دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی به منظور  بررسی راهکارهای بیشتر در جهت حفظ سلامت جسم و روان دانشجویان در ایام کرونا

۰۴ تیر ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۸ کد : ۱۸۵۷ اخبار و رویدادها
صبح امروز چهارم تیرماه صورت پذیرفت

این نشست صبح امروز چهارشنبه چهارم تیرماه با حضور نمایندگان از مرکز بهداشت جنوب تهران خانم ها: دکتر سرابی و خانم رشیدی و با حضور خانم عسگری معاون دانشجویی و فرهنگی و خانم معینی رئیس اداره امور دانشجویی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی در اتاق جلسات ریاست دانشکده، برگزار گردید.
در این جلسه ضمن بررسی موارد متعدد از جمله ارائه ی خدمات بهداشتی به دانشجویان و کارکنان، ایجاد و استقرار مکانی در زمان ثبت نام دانشجویان جدیدالورود به منظور بررسی و استخراج اختلالات و مشکلات دانشجویان با در نظر گرفتن شرایط فعلی و رعایت پروتکل های بهداشتی در جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، کارگاه های آموزشی مجازی با موضوعات اجتماعی از جمله ازدواج شاد و پایدار، پیشگیری از سوانح و حوادث جاده ای، مهارت های اجتماعی و پیشگیری از افسردگی و ... به صورت ویژه ی کارکنان و دانشجویان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

کلید واژه ها: نشستی به منظور تعاملات بیشتر مرکز بهداشت جنوب تهران با دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی صورت پذیرفت