نشست مجازی ماهیت آمریکا یا بحران نژاد پرستی با حضور دکتر ایزدی برگزار شد

۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۵ کد : ۱۸۲۸ اخبار و رویدادها

وبینار ماهیت آمریکا یا بحران نژادپرستی با حضوردکتر فواد ایزدی دکترای ارتباطات جمعی دانشگاه ایالتی لوییزیانا وعضو هیئت علمی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران، روز شنبه 24 /3/99 با قرائت بیانیه بسیج اساتید دانشکده فنی دختران دکتر شریعتی، آغاز شد.
در این نشست مجازی، دکتر ایزدی کارشناس مسائل آمریکا طی سخنانی در خصوص بحران نژاد پرستی با بیان اینکه مشکلات امروز آمریکا، ساختاری و اساسی، است ، اظهار داشت: عدم دموکراسی داروینیسم اجتماعی و خشونت پلیسی به همراه آغاز تغییر جمعیتی آمریکا از یک اکثریت سفید مطلق به سوی افزایش درصد جمعیت رنگین پوست به سفید پوست سه عامل بروز و ادامه شورش در آمریکا است. سه عاملی که تا قوانینی برای رفع آن تصویب نشود پابر جا خواهد ماند و تغییر قوانین نیز با توجه به نوع مجلس قانون گذاری در آمریکا کاری زمان بر است که نیاز به عزم قانون گذاران نیز دارد.
گفتنی است این وبینار یک ساعته با پرسش و پاسخ همراه بود.
جهت مشاهده بیانیه به لینک زیر مراجعه نمایید.
بیانیه بسیج اساتید دانشکده در رابطه با ضد نژادپرستی ساختاری آمریکا

کلید واژه ها: نشست مجازی ماهیت آمریکا یا بحران نژاد پرستی با حضور دکتر ایزدی