نخستین نشست مجازی معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشکده / آموزشکده های فنی و حرفه ای برگزار شد

۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۳ کد : ۱۷۶۵ اخبار و رویدادها
حضور معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی در این نشست

به نقل از سایت دانشگاه فنی و حرفه ای، نخستین نشست معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای روز چهارشنبه مورخ ۳۰ اردیبهشت به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد. در این نشست دکتر دستگردی مدیر کل دفتر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی در خصوص اعتبارات فرهنگی و فعالیت های فرهنگی از جمله عملکرد دانشگاه در حوزه کرونا، جشنواره رویش و بیست و هشتمین جشنواره فرهنگی و هنری و موارد دیگر مطرح نمودند در ادامه نشست دکتر مهدی ضمن تقدیر و تشکر از مراکزی که در خصوص کرونا فعالیت داشت اظهار کرد که وزیر علوم در کنار عملکرد کلیه دانشگاه ها گزارش مبسوطی از دانشگاه فنی و حرفه ای نیز در حوزه ی کرونا ارایه نمود.

در ضمن وی بر راه اندازی و حمایت از نهادهای دانشجویی از قبیل: انجمن های علمی، کانون های فرهنگی، نشریات دانشجویی و تشکل ها تاکید نمود. در ادامه نشست چند نفر از معاونین استان ها به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

کلید واژه ها: نخستین نشست معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشکده / آموزشکده های فنی و حرفه ای برگزار شد