دکتر روحانی رئیس جمهور محترم در جریان فعالیت های دانشگاه های فعال در امر تولیدات ملزومات پزشکی قرار گرفت

۰۶ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۵ کد : ۱۷۶۰ اخبار و رویدادها
در این گزارش فعالیت های برخی  مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای فعال در این زمینه و  دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی نیز گنجانده شده بود.

به نقل از اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای، گزارش های تمامی مراکز دانشگاهی سراسر کشور در مورد اقدامات انجام شده از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، طی نامه ای از سوی جناب آقای دکتر منصور غلامی وزیر محترم آن وزارت خانه به استحضار دکتر حسن روحانی رئیس محترم جمهور رسید.
لینک دانلود کتابچه تولیدات ملزومات پزشکی و بهداشتی دانشگاه فنی و حرفه ای     www.tvu.ac.ir/fa/536984       می باشد.

کلید واژه ها: دکتر روحانی رئیس محترم جمهور در جریان فعالیت های دانشگاه های فعال در امر تولیدات ملزومات پزشکی قرار گرفت