به مناسبت گرامیداشت هفته ارتباطات و روابط عمومی

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۴ کد : ۱۷۵۴ اخبار و رویدادها
تقدیر خانم مهندس گرد از فعالین این حوزه ی دانشکده

اهمیت جایگاه روابط عمومی در عصر ارتباطات و در دورانی که اطلاع‌رسانی در همه عرصه‌ها پیشتاز است، دوچندان شده است به گونه ای که موفقیت سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌ها و دوامشان در عرصه‌ها و فعالیت های تخصصی به عملکرد روابط عمومی‌های آن‌ها وابسته است.
از این رو و به مناسبت گرامیداشت هفته ارتباطات و روابط عمومی که هر ساله بیست و هفتم اردیبهشت ماه به آن اختصاص داده شده است، شنبه 27/2/99 همزمان با اولین روز این هفته، خانم مهندس مرضیه گرد رئیس محترم دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی در معیت معاونین اداری مالی و دانشجویی فرهنگی دانشکده با حضور در دفتر روابط عمومی دانشکده ، ضمن اهدای لوح تقدیر و هدایایی از تلاش های این حوزه خطیر و اثرگذار مراتب قدردانی و سپاس خود را به جای آورده و ضمن گفتگویی کوتاه و صمیمانه با مسئول و کارشناسان این حوزه، تلاش ها و خدمات بی وقفه و شبانه روزی کارکنان این بخش را قابل تحسین دانست.
در پایان این دیدار صمیمانه چند عکس به یادگار ثبت شد.
کارکنان روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی ضمن تبریک این هفته به کلیه ی استادان، دانشجویان و همکاران دانشکده از پیام های تبریک ارسالی شما عزیزان تشکر و قدردانی می نمایند.