پیام تبریک رییس دانشگاه فنی و حرفه ای به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۷ کد : ۱۷۳۳ اخبار و رویدادها

بیست‌وهفتم اردیبهشت‌ماه به نام روز ارتباطات و روابط عمومی مزین شده است؛ روز پاس‌داشت تلاش و کوشش کسانی که برای معرفی و تعالی سازمان خود از هیچ کوششی فروگذار نمی‌کنند. روابط عمومی نهادی مدنی و مجموعه‌ای از هنر و دانش و خلاقیت و آگاهی‌های همه‌جانبه اجتماعی، فرهنگی، ادبی و... است که درون و برون دانشگاه را به هم پیوند می‌دهد و کارکنان آن در جایگاه مشاورانی امین و قابل‌اعتماد برای مدیران و کارکنان دانشگاه به شمار می‌آیند، زیرا امروزه روابط عمومی نه به‌عنوان یک سامانه تشریفاتی و حتی اجرایی بلکه به‌مثابه سامانه‌ای مشورتی و مدیریتی عمل می‌کند که می‌تواند در ارتقا و پیشرفت هر سازمانی نقشی برجسته و جایگاه ویژه‌ای داشته باشد. اهمیت واقعی این حوزه به خوبی در فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) متبلور است. ایشان می‌فرمایند: «روابط عمومی بهترین نمایانگر اوضاع داخلی یک نهاد از یک سو و از‌سوی دیگر منعکس‌کننده چگونگی مسائلی است که در آن نهاد می‌گذرد».
اینجانب، روز و هفته ارتباطات و روابط عمومی را به دست‌اندرکاران این عرصه گسترده و متنوع، به‌ویژه همکاران فعال و خدوم روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای تهنیت عرض می‌کنم و ضمن آرزوی سلامتی، عاقبت‌به‌خیری، بهروزی و موفقیت روزافزون این عزیزان، از خداوند متعال برای ایشان توفیق خدمتی شایسته در مسیر اعتلای اهداف دانشگاه، ارتقا آگاهی‌ها، نمایان ساختن دست‌آوردها و پیشرفت‌های حوزه‌های مختلف و نیز برقراری ارتباطات مناسب و انتقال صادقانه خواسته‌ها و نیازمندی‌های دانشجویان عزیز و پرسنل شریف به مسئولین دانشگاه را مسئلت می‌نمایم.

ابراهیم صالحی عمران

رئیس دانشگاه  فنی و حرفه ای