تبریک روز جهانی هنر به استادان و دانشجویان هنر دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی

۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۸ کد : ۱۶۸۳ اخبار و رویدادها
به بهانه ی این روز جهانی

هنر؛ مجموعه ای از آثار یا فرآیندهای ساخت انسان است که در جهت اثرگذاری بر عواطف ، احساسات و هوش انسانی یا به منظور رساندن یک معنا و مفهوم خاص خلق می شوند ....

پانزدهم آوریل، برابر با بیست و هفتم فروردین ماه به مناسبت تولد نقاش بزرگ ایتالیایی لئوناردو داوینچی به عنوان روز جهانی هنر نامگذاری شده است.

ضمن تبریک این روز به جامعه هنری و دانشگاهی و همچنین استادان و دانشجویان گروه هنر دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی، خوب است بدانید در حال حاضر حدود 1200 دانشجو در دو مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته در رشته های فتوگرافیک، گرافیک-گرافیک، هنرهای تجسمی، انیمیشن، هنرهای تجسمی و انیمیشن در حال تحصیل هستند که از این تعداد، برخی از آن ها در شرف دانش آموختگی می باشند.