۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۶ کد : ۱۶۵۸ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی، تیمی از کارشناسان آزمایشگاه شیمی این دانشکده با همکاری و مشارکت شرکت البرز محوران گلبرگ در راستای ارتقای بهداشت عمومی جامعه و حفظ سلامت افراد و ایفای نقش درتهیه مواد بهداشتی جهت ارائه به خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای و کمک به مردم و کادر درمانی، اقدام به تولید محلول ضدعفونی کننده دست، سطوح و تجهیزات الکترونیک در آزمایشگاه شیمی دانشکده نموده است.

خانم صادقی زاده مسئول فنی آزمایشگاه شیمی در خصوص این طرح انجام شده بیان داشت: فرمولاسیون این محلول های ضدعفونی کننده از شرکت البرز محوران گلبرگ با مجوز و تایید از سوی وزارت بهداشت بر پایه پراستیک و با افزودن ترکیبات ژل آلوئه ورا، اسانس لیمو و عصاره پوست انار با خاصیت ویروس کشی و سازگاز با پوست دست با عث لطافت و نرمی آنمی شود.

همچنین ماندگاری این محصول به مدت 24 ساعت می باشد و هرموقع آلاینده یا میکروبی روی سطوح قرار بگیرد باعث از بین رفتن آن می شود.

وی همچنین به مزایای دیگر این محلول اشاره نمود و گفت: در این محلول های تولید شده الکل وجود ندارد چرا که الکل علاوه بر ایجاد حساسیت در افراد باعث آسیب به سطوح لپ تاپ، موبایل، وسایل الکترونیکی از جمله کابین هواپیما که بسیار حساس است می شود در صورتیکه مواد به کار رفته در این محلول ها‌‌ با افزودن ترکیبات اکسید مس که یک ماده معدنی و آنتی باکتریال فوق العاده قوی است و ژل آلوورا و عصاره انار که ماده کاملا گیاهی است برای نرمی و لطافت پوست بوده، خاصیت آبرسانی را دارد و باعث جلوگیری از خشکی پوست میشود و این مواد در کنار مواد طبیعی به کار رفته در آن باعث بالا بردن کیفیت این محصول شده و آسیب های ذکر شده را ندارد.‌‌

این محلول های ضدعفونی کننده یا آنتی سپتیک (antiseptic) تا زمانی که کشور برای مقابله با ویروس کرونا (کووید – ۱۹) به آن نیاز داشته باشد، ادامه خواهد داشت. از این محصول ضدعفونی کننده می‌توان برای از بین بردن باکتری ها، ویروس ها و آلودگی‌های دست، ابزار، وسایل و سطوح مختلف استفاده کرد.
گفتنی است بخشی از فضای آزمایشگاه شیمی دانشکده شریعتی به منظور استقرار تجهیزات تولید این محلول اختصاص یافته است.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: تولید محلول ضدعفونی کننده دست، سطوح و تجهیزات الکترونیک در دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی