مشارکت استادان دانشجویان و همکاران دانشکده دکتر شریعتی در تولید ماسک و  گان در کارگاه مهارت افزایی

۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۲:۱۸ کد : ۱۶۳۶ اخبار و رویدادها

با شیوع ویروس کرونا  در راستا ی کمک به روند کنترل و پیشگیری از بیماری ویروس کرونا و حفظ سلامت افراد جامعه، کارگاه مهارت افزایی دانشکده فنی و حرفه ای دختران دکتر شریعتی اقدام به تولید ماسک‌های بهداشتی و لباس های ایزوله  یکبار مصرف نمود.
در این فعالیت و طرح خیرخواهانه استادان، کارمندان و دانشجویان همکاری دارند. ظرفیت کارگاهها ی موجود روزانه تولید ۲۰۰۰ ماسک و ۱۰۰۰ گان در این مکان با رعایت شرایط بهداشتی و استانداردهای  مورد تایید وزارت بهداشت  می باشد.
گفتنی است ماسک های تولید شده، جهت استفاده دانشجویان و مراکز بهداشتی درمانی با نظر بنیاد احسان در نظر گرفته شده است و تاکنون حدود ۳۰۰۰ ماسک وگان تهیه شده است.

کلید واژه ها: گزارش کارگاه تولیدی ماسک