برگزاری کلاس آشنایی استادان با محیط آموزش مجازی توسط واحد فناوری اطلاعات دانشکده جهت تدریس در ایام تعطیلی دانشجویان

۱۷ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۷ کد : ۱۶۰۸ اخبار و رویدادها

کلاس آشنایی با فضای آموزش مجازی جهت تدریس استادان، به همت واحد فناوری اطلاعات دانشکده صبح امروز شنبه 17 اسفند ماه98 در اتاق شورا با حضور جمعی از استادان و کارشناسان گروه های آموزشی برگزار شد.
در این نشست حاضرین با محیط آموزشی Adobe connect  و جزئیات مراحل کار آشنا شدند.
همچنین مهندس مرضیه گرد رئیس دانشکده، اظهار داشت: برای استفاده و بهره مندی از فرصت ها در شرایط بوجود آمده ، تصمیم گرفتیم فضایی را با آسانترین و سریع ترین نرم افزار ،  برای آموزش دانشجویان به صورت غیر حضوری فراهم کنیم تا بتوانیم کلاسهای جبرانی و تکمیلی در بخش آموزشهای تئوری داشته باشیم و سعیمان بر این است که تا جای ممکن این کلاسها برگزار شود و استادان بتوانند با دانشجویان خود ارتباط برقرار نمایند.
گفتنی است سامانه آموزش مجازی در دانشکده با توجه به تعطیلی دانشجویان به دلیل پیشگیری از ویروس کرونا راه اندازی گردیده است و از روز دوشنبه 19 اسفندماه کلاسها برگزارخواهد شد که جدول کلاسها در سایت اعلام می گردد.

کلید واژه ها: برگزاری کلاس آشنایی استادان با محیط آموزش مجازی جهت تدریس