نگارخانه دانشکده، میزبان آثار هنری یک دانشجو از استان سمنان می باشد

۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۹ کد : ۱۵۶۵ اخبار و رویدادها
اولین تجریه نمایشگاه انفرادی عرفان قدرت آبادی

ما باید سعی کنیم در مواجهه با اتفاقاتی که در اطرافمان می افتد سکوت نکنیم و آن ها را برای خود هضم کنیم. اشک بریزیم و اثری خلق کنیم که نشان دهنده ی عدم بی تفاوتی ما نسبت به اتفاقات اطرافمان نباشد. این وظیفه ی ما خواهد بود اما باید مراقب باشیم تا این وظیفه به ما آسیب نرساند.. بیایید بی تفاوت نباشیم و حرف هایمان را بلند بزنیم ...

این پاراگراف بخشی از سخنان آقای عرفان قدرت آبادی خالق " نمایشگاه سمفونی ملل" می باشد که از روز شنبه بیست و ششم بهمن ماه شاهد برگزاری و نمایش آثار وی در نگارخانه دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی هستیم. این نمایشگاه اولین تجربه نمایشگاه انفرادی آقای قدرت آبادی است که خود را دانشجوی کارشناسی رشته گرافیک مفهومی از دانشگاه سمنان معرفی و به دعوت یکی از استادان این دانشکده محل برگزاری نمایشگاهش را نگارخانه این دانشکده انتخاب نمود.
قابل آثار به نمایش درآمده در این نمایشگاه، پوسترهای مفهومی با پرچم های کشورهای مختلف جهان است که در دل هر کدام سخنی برگرفته از ذهن این هنرمند جوان یافت می شود.
از علاقمندان به این مقوله هنری دعوت می شود از این نمایشگاه که تا سی ام بهمن ماه دایر می باشد، دیدن نمایند.

کلید واژه ها: نگارخانه دانشکده میزبان آثار دانشجویی از سمنان می باشد