حضور یکی از دانش آموختگان موفق دانشکده در برنامه تلویزیونی جهاد پیشرفت

۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۲ کد : ۱۵۶۳ اخبار و رویدادها
تبیین نقش گروه های جهادی بانوان در تحقق گام دوم انقلاب موضوع سخنرانی وی بود

چند وقتی است برنامه ای به نام "جهاد پیشرفت" روزهای پنجشنبه از شبکه افق صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران روی آنتن می رود. در برنامه روز پنجشنبه بیست و چهارم بهمن ماه  خانم سمیرا جلایری (یکی از دانش آموختگان دانشکده فنی شریعتی) که هم اکنون مسئول گروه جهادی انسیه الحوراء بسیج دانشجویی دانشکده می باشد با موضوع "تبیین نقش گروه های جهادی بانوان در تحقق گام دوم انقلاب" به عنوان یکی از سخنرانان در این برنامه حضور یافت.

گفتنی است خانم جلایری علاوه برحضور فعال در بسیج دانشجویی دانشکده شریعتی، در کانون های نجوم دانشجویی نیز فعالیت های خوبی انجام می داد و از صاحبنظران متبحر این رشته محسوب می شد.

برای ایشان آرزوی موفقیت و سربلندی  داریم.

برای مشاهده کامل این سخنرانی می توانید به آرشیو برنامه های این شبکه در وب یا تلویبیون مراجعه نمایید.

کلید واژه ها: حضور دانش آموخته دانشکده در برنامه تلویزیونی جهاد پیشرفت"